Det nya badrummet

Ungefär såhär kommer badrummet att se ut när det är klart, rent måttmässigt. Färg på klinker och typ av skåp osv framgår ju inte riktigt på denna ritningen.
Tvättmaskin och torktumlare ska stå ovanpå varandra, och bredvid dem blir det en "vikbänk", med trådbackar el. liknande under som förvaring, vilket kommer att täckas av något fint tyg. 
De små väggarna som ramar in duschen ska vi bygga upp i glasblock, så att det kommer in ljus i duschen. Duschen blir 100x100 cm - bra svängrum!
 
Skåpet med vasken och speglarna och det såg ni bild på i förra inlägget, den inredningen ska naturligt placeras där det står Vask.
I hörnan bredvid dörren finns det plats till högskåpet (som inte är så högt egentligen) som följde med den andra badrumsinredningen, och så en tvättkorg.
På golvet ska det vara klinker med ett litet "uppvik" mot väggen, som sedan går över i en målad yta - alltså, målade väggar istället för kakel. Det har varit en del turer fram och tillbaka kring just detta beslut. Jag vill innerst inne ha klinkat golv, kaklat upp till typ knappt hälften och sedan målat ovanför det, vilket vi också diskuterat. Har googlat på det och sett så många fina badrum med det nu. Tror att vi någonstans på vägen kom fram till att det helt enkelt var både lättare och billigare att måla hela ytan, vet inte riktigt när jag gick med på det... Men vi får väl se hur det faktiskt ser ut sedan när badrummet står klart, fram tills dess går ju tankarna både hit och dit. :)
 
På återseende!